Afslutningskonference 28.8.2014

Save-the-date:

Som markering af afslutningen af EU-støtteperioden afholder kulturLINK en afslutningskonference den 28. august 2014 i Næstved kl. 11.30-17.00.

Projektets partnere vil gerne præsentere resultater og erfaringer fra kulturLINKs 4-årige virke for de inviterede gæster fra kultur, erhverv og forvaltning. Dagen afsluttes med en podium-diskussion under titlen “co-creation” med fokus på brug af kreative og kulturelle kompetencer i en fortsat udvikling af Femern Bælt-regionen. Samtidig peges frem mod nye projektmuligheder fra 2015 og frem.

kulturLINK udsender invitationer i slutningen af juli måned direkte til projektets samarbejdspartnere og støttede projekter. Derudover vil der blive mulighed for åben tilmelding (dog under hensyntagen til et begrænset antal pladser).

Tilmelding senest den 21. august 2014 pr. email til: kulturlink@naestved.dk

Læs mere om kulturLINKs afslutningskonference her